top of page
Ljus och skugga

om oss

Beauty lounge är en skönhetssalong belägen i centrala Norrköping. Beauty Lounge erbjuder det mesta och bästa inom skönhet och laser för både kvinnor och män under ett och samma tak. I planeringen av Beauty Lounge har alla tänkbara aspekter beaktats, även i val av lokal då vi flyttade in till en stor och fräsch lokal med parkeringsplatser precis utanför. Vi befinner oss dessutom 150 meter från centrala tågstationen så vi kan vara enkelt tillgängliga för resenärer från andra städer. 

 

Salongen erbjuder högklassiga, säkra, kvalitativa och professionella behandlingar såsom laser hårborttagning, microblading, ansiktsbehandlingar, microneedling, spraytan, fransförlängning, lashlift, browlift, makeup, hårstyling, och fillers . Vi har även stort utbud av makeup, produkter och annat för att du som kund ska kunna handla det du behöver från oss på salongen. 

 

Beauty Lounge är dessutom utsedd till Årets Salong 2022 av Casmara Sweden och har uppmärksammats i lokal tidning för framgång trots start mitt i en pandemi.

 

Vi kommer göra vårt yttersta för att du som kund ska känna dig både trygg och nöjd hos oss. Varmt välkommen! 

a.jpg

Amanda

Amanda är utbildad till laserterapeut och har genomgått utbildningar för microneedling, bb-glow, djuprengörande ansiktsbehandlingar och tatueringsborttagning

r.jpg

Roberta

Roberta är utbildad laserterapeut, Microblading artist och certifierad i de flesta av våra behandlingar.

ىشئمه.jpg
ىشئمه.jpg

Nazeli

Nazeli är utbildad stylist och utför makeup, hårstyling, fransförlängning, lashlift, browlift, laser för hårborttagning, ansiktsbehandling och det mesta hos oss på salongen. 

m.jpg

Margarette

Är du intresserad av fillers, eller andra injektionsbehandlingar hänvisar vi dig att ta kontakt med @quality.estetic på instagram eller maila på qualityestetic@hotmail.com för vidare information, rådgivning, frågor och bokning av konsultation.

bottom of page